Fazolová kyselica

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/4 kusu cibule
  • hrst vařených fazolí
  • 2 PL kysaného zelí
  • 1 PL smetany
  • sůl, pepř, červená paprika

Postup

1

V nepřilnavém hrnci na sucho orestujeme cibulku. Zaprášíme ji špetkou sladké papriky a ještě asi 20 minut restujeme. Dáváme pozor, aby nezhořkla.

2

Na cibulku přidáme fazole s pokrájeným zelím, zalijeme asi 2 dcl vody, osolíme, opepříme a společně chvilku povaříme.

3

Dochutíme smetanou a podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krkovička s rajčátky a mrkví

Smažené kuře

Perníkové cupcakes s krémem z mascarpone

Snadná a rychlá omeleta za špaget z italské kuchyně

Krémové těstoviny s ricottovou omáčkou a česnekem

Cuketové pizza kolečka

Nepečený citrónový cheesecake s mandlemi, kešu ořechy a chia semínky

Sushi bowl

Zapečené těstoviny s brokolicí a tofu

Kořeněné krůtí maso se šafránovým kuskusem se zeleninou

Batátovo – bramborová polévka s quinoa

Citrónovo-limetkový koktejl s proseccem