Fazolová kyselica

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/4 kusu cibule
  • hrst vařených fazolí
  • 2 PL kysaného zelí
  • 1 PL smetany
  • sůl, pepř, červená paprika

Postup

1

V nepřilnavém hrnci na sucho orestujeme cibulku. Zaprášíme ji špetkou sladké papriky a ještě asi 20 minut restujeme. Dáváme pozor, aby nezhořkla.

2

Na cibulku přidáme fazole s pokrájeným zelím, zalijeme asi 2 dcl vody, osolíme, opepříme a společně chvilku povaříme.

3

Dochutíme smetanou a podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cheesecake s borůvkami

Krémový raw cheesecake

VIDEORECEPT: Jednoduché bramborové placky

Lokše plněné zelím a hlívou

Dýňová směs s kokosovým mlékem

Patizonové karí s cizrnou

Pražma s citrony a hráškovým pyré

Jemný citrónový dort s pudinkem

Restované zelené fazolky se slaninou a česnekem

Vytuněný nepečený bezlepkový cheesecake

Medovníkové kuličky

Polévka z červené čočky