Paštika z krůtích jater

Kam se hrabe Májka. :-) Tuhle paštiku máte za chvíli hotovou a je opravdu výborná, zatím má nejoblíbenější. Množství použitého másla může vypadat trochu děsivě (také se s ním stále smiřuji), věřte mi ale, že bez něj by paštika nebyla tak krásně jemná a chutná. Navíc myslím, že v kupovaných paštikách najdete mnohem horší věci. ;)

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg krůtích jater
  • 250 g přepuštěného másla
  • 200 ml kokosového mléka
  • rozmarýn
  • sůl
  • pepř

Postup

1

játra osmahneme v másle společně s rozmarýnem

2

dáme do mixéru, přidáme mléko, osolíme a opepříme a promixujeme

3

přendáme do sklenic a necháme vychladnout v lednici

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bezlepkový koláč s meruňkami a kakaem

Video: Luxusní roláda ze zapečených brambor s italskou a ricottovo-špenátovou náplní

Smažený tempeh v marinádě s jasmínovou rýží

Makový koláč se švestkami

Ozdobné hvězdičky s barevným průhledným středem

Ořechová linecká kolečka lepená marmeládou

Video: Nejnadýchanější lívanečky bez otáčení

Cuketové hranolky s jogurtovým dipem

Křupavá dobrota – opékaná cizrna s pikantním kořením

Bezlepkové muffiny s jablky a oříšky

Celozrnné špagety se špenátovým pestem, žampiony a rajčaty

Pomazánky z lučiny