
Vyšlehejte vejce, med a špetku soli do pěny. Přišlehejte olej, jogurt a mléko. V jiné misce smíchejte mouku s kakaem a sodou a postupně přišlehávejte k základu.
Formičky na bábovičky vytřete tenkou vrstvičkou kokosového oleje a naplňte těstem. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C asi 20–25 minut.
Po vytažení z trouby nechejte chvíli odpočinout a pak opatrně vyklopte z formiček. Na mřížce nechte zcela vychladnout.
Před servírováním odřízněte spodní část "bez střední díry". Čokoládu nechejte rozpustit. Do vychladlé rozmíchejte mascarpone a tímto krémem potřete spodní část rozřízlé bábovičky. Na krém položte několik kousků pomeranče a přiklopte druhou částí bábovičky. Cukrovat není třeba, dezert je dostatečně sladký, ale pokud chcete docílit hezkého efektu, klidně pocukrujte nebo pokapejte medem. Dobrou chuť.