Třešňová šťáva

Třešně jsou perfektním sezónním ovocem a já se jich nabažit prostě hned nemůžu. A tak mi jejich chuť připomíná domácí šťáva. Množství cukru si upravte dle sebe, klidně přidejte, pokud se vám plody nezdají dost zralé a sladké.

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,2kg třešní (s peckami)
  • 0,7l vody
  • 250g cukru krystal
  • 7g kyseliny citrónové

Postup

1

Vypeckované třešně zalijte vodou a nechte je v zakrytém hrnci louhovat přes noc, ideálně 24h. Pak přiveďte k varu a vařte cca 10min. Propasírujte a pak přeceďte přes plátno. Čirou šťávu dochuťte cukrem a kyselinou citrónovou, povařte ještě pár minut a nalijte do lahví.

2
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduchý veganský “tavený sýr“ z jogurtu

Lívance z podmáslí

Domácí kokosové máslo

Špaldovo sýrové krekry

Jednoduchý chalupářský hruškový koláč

Vláčné jablečné řezy se skořicí a karamelovou polevou

Avokádová zmrzlina / puding

Video: Ratatouille lodičky plné zdravé zeleniny

Krůtí kuličky

Jednoduché slunečnicové bonbóny

Muffiny s višněmi a čokoládou

Na jazyku rozplývající se rychlé vanilkové cukroví s cukrovou polevou