Třešňová šťáva

Třešně jsou perfektním sezónním ovocem a já se jich nabažit prostě hned nemůžu. A tak mi jejich chuť připomíná domácí šťáva. Množství cukru si upravte dle sebe, klidně přidejte, pokud se vám plody nezdají dost zralé a sladké.

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,2kg třešní (s peckami)
  • 0,7l vody
  • 250g cukru krystal
  • 7g kyseliny citrónové

Postup

1

Vypeckované třešně zalijte vodou a nechte je v zakrytém hrnci louhovat přes noc, ideálně 24h. Pak přiveďte k varu a vařte cca 10min. Propasírujte a pak přeceďte přes plátno. Čirou šťávu dochuťte cukrem a kyselinou citrónovou, povařte ještě pár minut a nalijte do lahví.

2
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Snadný návod na zamilovaná vajíčka ve tvaru srdce

Ombre dort s překvapením na řezu

Dýňový falafel

Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Žampiony plněné quinoou, čočkou s kokosovým mlékem

Salátek s polibkem podzimu

Pečený čaj

Sezamové kuře v těstíčku

Kokosová buchta s čokoládovou omáčkou

Snadné banánové muffiny z ovesných vloček a jogurtu

Kokosové mléko za pár korun

Kuřecí „čína“ s paprikami, česnekem a balsamikem za půl hodiny