Houbový guláš

Počasí letos houbám opravdu svědčí a tak tu mám jednu klasiku - houbový gulášek. Při klasickém masovém guláši se u plotny zaseknete na pár hodin, ale na tenhle houbový Vám bude stačit jen jedna. Čím více druhů hub do něj dáte, tím bude guláš lepší.

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 400g čerstvých lesních hub
  • 2 velké cibule
  • 1 lžíce majoránky
  • 2 lžíce mleté sladké papriky
  • 1 lžička mleté pálivé papriky
  • 2 lžičky mletého římského kmínu
  • 1 lžička mletého koriandru
  • špetka mletého pepře
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sůl dle chuti
  • 2 lžíce řepkového oleje

Postup

1

Na oleji si zpěníme na jemno pokrájenou cibuli. Až zezlátne, přisypeme sladkou papriku, pálivou papriku, římský kmín a koriandr.

2

Následně přisypeme očištěné a nakrájené houby, promícháme je v koření a poprášíme moukou. Zalijeme zeleninovým vývarem, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a vaříme asi hodinu na mírném plameni.

3

K hotovému guláši přikusujeme chlebík.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Recept na univerzální mix pro bezchybné muffiny

Horké jablko s kardamonem, skořicí a hřebíčkem

Red Velvet cupcakes

Odlehčený salát Coleslaw s jablkem a celerem ale bez tučné majonézy a nadýmavého zelí

Pravá řecká pita

Domácí vanilkový extrakt

Fantastické brownies jen ze 2 ingrediencí

Video: Jahodová sangria s šumivým vínem, rumem a kiwi

Luxusní sýrové košíčky se šunkovou pěnou

Krevety s ananasem

Domácí mléčný marcipán na potahování dortů a tvorbu figurek

Plněné špenátové taštičky