Osvěžující okurkový sorbet jen ze 3 surovin

Okurkovo-citronový sorbet. Jednoduchý recept ze 3 surovin, který vás osvěží a zároveň bude zajímavou obměnou klasických ovocných sorbetů :)

Michaela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1

Ingredience

  • 700 g okurek, ostrouhané, bez dužiny se semínky
  • 3 polévkové lžíce citronové šťávy
  • 1 hrnek cukru krystal

Postup

1

Okurky ostrouhejte od slupky, odstraňte dužinu se semínky a nakrájejte na menší kousky.

2

V mixéru rozmixujte okurky spolu se šťávou z citrónu a s cukrem, abyste vytvořili jednotnou směs.

3

Nechte směs vychladit v uzavíratelné nádobě po dobu 1-24 hodin.

4

Sorbet namrazte ve výrobníku zmrzliny dle návodu vašeho přístroje a dejte do mrazáku na zhruba 4 hodiny.

5

Před podáváním nechte 5 minut venku z mrazáku, a poté servírujte s kousky máty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koriandrová polévka

Krémové dortíky v pomeranči

domaci bezovy sirup

Domácí bezový sirup

Sladcí sušenkoví sněhuláčci s lentilkami a marshmallow

Jablíčkové kanapky se slunečnicovou pomazánkou

Jemné řezy s ovesnými vločkami, bílou čokoládou a brusinkami

Nudle z dýně hokaidó s gomasiem

Rýžové nudle s lososem, baby špenátem a sýrem cottage

Horký grog mango { božkov }

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Recept na citrónové „opičí“ buchty

Mexický losos s květákovou rýží, avokádem a rajčaty