Opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou

Vychutnejte si tento rychlý jednoduchý recept na opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou.

Vladimír

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Brambory (ideálně červené)
  • Zelené fazolky
  • Uzená klobása
  • Olej
  • Bylinkové koření
  • Cibulový prášek
  • Česnekový prášek

Postup

1

Na tento recept můžete použít červené/fialové brambory, ale můžete použít jakýkoliv druh, který chcete. Recept je levný a jednoduchý!

2

Klobásu opečte s trochou oleje, potom přidejt brambory a fazolky s kořením (cibulový prášek, česnekový prášek a bylinkové koření).

3
Nechte to vařit na střední/vysoké teplotě, dokud neuslyšíte smažit zeleninu. Několikrát to otočte, snižte teplotu, zakryjte a nechte vařit, dokud se vám zelenina nebude líbit.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vegetariánské kari

Osvěžující margarita s limetkou a cukrovým sirupem

Podzimní zapečená zelenina

Jednoduchá hrachová polévka

Okurková zmrzlina

VIDEORECEPT: Čokoládové popraskané sušenky

Domácí med z pampeliškových květů vhodný i pro vegany

Jemné podmáslové muffiny s hutnou kakaovou polevou a ořechy

Video: Působivý Ferrero rocher dort plný čokolády a provoněný lískovými oříšky

Čokoládové cizrnové kuličky bez pečení

Salát s pomerančovým lososem

Krémové dortíky v pomeranči