Lívanečky ze šáchorové mouky se skořicí a povidly

Z mojí kuchyně... Papi K.

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Potřebujeme:

  • 2 vejce
  • 250 ml mléka
  • 60 g šáchorové mouky
  • 60 g pohankové mouky
  • 40 g polohrubé mouky
  • lžíce kokosového cukru
  • lžička prášku do pečiva
  • špetka skořice
  • kokosový olej na vytření

Dokončení:

  • povidla
  • mléko
  • skořice
  • sladidlo

Postup

1

Vejce a mléko chvíli šlehejte, poté přisypte mouky smíchané s práškem do pečiva, cukr a skořici. Vyšlehané těsto nechejte chvíli odstát.

2

Rozehřejte kontaktní gril (nebo lívanečníkovou pánev), potřete slabou vrstvou kokosového oleje. Poté smažte malé lívanečky, když se tvoří na povrchu bublinky, otočte na chvíli a osmažte ještě z rduhé strany.

3

Jakmile máte hotovo, lívanečky můžete pocukrovat cukrem smíchaným se špetkou skořice nebo potřít povidly.

4

Podávejte s teplým šlehaným mlékem, které posypte špetkou skořice. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí s pomerančem, chilli, limetou a kokos jogurtem

Tacos s bramborem, tempehem a fazolemi

Jahodové závitky ála francouzský toust

Celozrnný ovocný chlebíček s karobem a semínky

Fitness ovesné cookies z banánů, jablek a skořice

Krémové tiramisu s Baileys likérem a amarettem

Slané muffiny s česnekovými výhonky

Snadné a lahodné karamelové poháry s burizony

Šťavnaté kuře pečené na pomerančích a medu

Jablíčková buchta s vůní perníku

Veganská brokolice zapečená v palačinkovém těstě

Penne se sójovým masem, brokolicí a gorgonzolou