Brokolicova ryza

Michaela Samant

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250ml hrncek ryze Basmati
  • voda na jej uvarenie
  • sol
  • olivovy olej
  • niekolko kari listkov
  • 3 struciky cesnaku
  • 50g brokolice (vaha bez listov)
  • 6 minutove vajicka

250ml hrncek ryze Basmati
voda na jej uvarenie
sol

olivovy olej
niekolko kari listkov
3 struciky cesnaku
50g brokolica (uz bez listov, len cista hlavicka)
6 minutove vajicka- See more at: http://akochutimasala.blogspot.in/2015/06/brokolicova-ryza.html#sthash.VaHKRRuj.dpuf

Postup

1

Ryzu si udusime ako zvycajne. Udusenu ryzu odlozime bokom do dalsieho pouzitia.

2

V panvici zohrejeme olej, pridame nadrobno nakrajany cesnak a kari listky. Pockame kym sa cesnak rozvonia. Potom pridame nahrubych slzickach nastruhanu brokolicu a pol minuty restujeme. Pridame udusenu ryzu a zlahka poprehadzujeme.

3

Hrniec odlozime z ohna a mozeme podavat s uvarenym vajickom (vegani ho vynechaju).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zeleninové jáhloto se sýrem

Fitness kuličky Raffaello

Grilovaná slaninová kolečka se sýrem a ananasem

Slunečnicové uzly

Zdravá citronovo-čočková polévka s kurkumou

Restované tofu s nudlemi, zeleninou a shiitake houbami

Masoví ježci v rajčatové omáčce

Recept na univerzální mix pro bezchybné muffiny

Rychlé křupavé pekanové sušenky

Lososové špízy s cuketou a sýrem

Ozdravný džus pro správné zažívání

Pečená brambora s bylinkami a mořskou solí