
Rozdrcené sušenky smíchejte s rozpuštěným máslem a vzniklou směs natlačte na dno formy o průměru 22 cm. Dejte do lednice chladit.
Rozpusťte čokoládu, přilijte polovinu salka a vmíchejte lžičku vanilkového extraktu. Nechte pár minut odpočinout, mezitím občas promíchejte.
Do mísy vlijte druhou polovinu salka, přidejte arašídové máslo a lžičku vanilky. Promíchejte dohladka.
Smetanu vyšlehejte do tuha s cukrem a poslední lžičkou vanilky. Hrnek šlehačky vmíchejte do arašídové směsi a natřete ji na sušenkový základ.
Do čokoládové směsi vmíchejte také hrnek šlehačky a směs natřete na arašídovou vrstvu.
Zbylou šlehačku natřete na čokoládu a vršek můžete ozdobit kousky čokolády.
Vložte do lednice aspoň na 4 hodiny před podáváním. Skladujte v chladnu.