Lemon curd

Tenhle krém úplně miluju! Dělám ho ze dvou dávek, protože u nás nikdy nevydrží ani týden. Dávám ho do jogurtů, kaší, musli... dají se s ním promazat dorty, sušenky, palačinky a takový citrónový pribináček... No prostě takový všestranný pomocník, když už vás nebaví obyčejné chutě :). A v lednici vám vydrží 14 dní.

Pro lásky z lásky

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1

Ingredience

Na jednu dávku:

  • 70 ml citronové šťávy
  • 4 žloutky
  • 70 g třtinového cukru
  • 50 g másla
  • 2 lžičky sušené citronové kůry, podrcené ve hmoždíři na prášek

Postup

1

Všechny ingredience mícháme ve vodní lázni tak dlouho, dokud se nesvaří v hustou kaši.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Falafelky

Video: Raw rajčatová omáčka z řepy servírovaná s cuketovými špagetami

Mrkvánky

Lahodný cheesecake pro jednoho – z mikrovlnky!

Vanilkové rohlíčky

Video: Překrásné trojvrstvé citronové řezy s vlašskými ořechy a čokoládou

Domácí müsli tyčinky s chia semínky, bez éček a zbytečného cukru

Večeře takřka bez sacharidů? Zkuste tento vynikající zapečený květák se sýrem, slaninou a cibulkou

Nepečený cheesecake se sušenkovým máslem

Jahodový crumble plný zdraví

Veganský ovesný chléb

Domácí bylinkové máslo se solí