Avokádové guacamole

Snad na žádné oslavě nebo párty nesmí chybět tradiční guacamole. Můžete ho podávat například i ke grilovanému masu nebo sýrům. Zaručeně oživí každou zahradní párty a ostatní se Vás budou vyptávat na recept.

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 zralé avokádo
  • šťáva z půlky limetky
  • 1/2 najemno nakrájené červené cibule
  • 2 velká masitá rajčata
  • 1 stroužek česneku
  • snítka nasekaného koriandru
  • sůl

Postup

1

Nejlépe ve velkém hmoždíři rozmačkejte avokádo s limetkovou šťávou a solí.

2

Přidejte na malé kousky nakrájená rajčata, cibuli, koriandr a česnek.

3

Podle chuti případně dosolte nebo přidejte limetkovou šťávu.

4

Guacamole nechte v lednici cca na 1 hodinu vychladit a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí smetanová ruská zmrzlina

Dietní špagety z cukety

Domácí nutella

Mrkvovo-kukuřičný knedlík

Letní závitky Goi cuón

Quiche (koláč) s hruškami, gorgonzolou a slaninou

Indický dhál

Těstovinový salát s domácím balkánským sýrem

Fitnessburger s pohankovou bulkou, kuřecím a řepou

Kytičky z bramborové kaše a polenty s mákem a švestkami

Kořeněný kečup

Proteinový koláčik