Steak z tuňáka na barevném pepři a mořské soli

K rybám dobře pasuje avokádový olej. Má vysoký stupeň zakouření a příjemně voní. S tuňákem si víc než rozumí. Tuňákový steak propečte jen jemně, rare - medium rare, aby si zachoval šťavnatost.

Primal/Paleo lifestyle

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • steak z tuňáka
  • čerstvě drcený pepř čtyř barev
  • hrubá mořská sůl
  • avokádový olej

dýňové pyré

  • menší dýně hokkaido
  • máslo
  • citronová šťáva
  • kopr
  • čerstvě drcený pepř
  • sůl

Postup

1

Tuňáka osušte, z obou stran potřete avokádovým olejem a posypte pepřem a solí.

2

Připravený steak zprudka opečte na suché a rozpálené pánvi. Z každé strany asi minutu (při výšce steaku 2,5 cm).

3

Očištěnou a pokrájenou dýni uvařte v osolené vodě do měkka.

4

Poté rozmačkejte na kaši, ochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Zjemněte plátkem másla.

5

Při servírování hotový steak zakápněte trochou oleje a kaši dozdobte koprem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Italský salát

Kremrole

Vláčné dýňové cupcakes s čokoládovým mascarpone

Nepečený kokosový dort s tvarohovým krémem

Video: Rychlý plněný pizza věnec

Citrónové risotto s kešu

Čučoriedková torta

6 hodin pečený bůček

Kokosový koláč s mangem a banánem

Avokádový salát

VIDEO RECEPT: Smažená cuketa s tzatziki omáčkou

Restované tofu s nudlemi, zeleninou a shiitake houbami