Lahodné kokosky s čokoládou

Jemné kokosky, které jsou rychle hotové a skvěle chutnají. Mandlový extrakt dodá kokoskám skvělou chuť i vůni, čokoláda krásně křupne. Zkuste je také.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2/3 hrnku hladké mouky
  • 5 1/2 hrnku strouhaného kokosu
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 plechovka salka
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • 1 lžička mandlového extraktu
  • 120 g čokolády na vaření

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C. Vyložte plech pečícím papírem.

2

Smíchejte mouku, kokos a sůl. Přilijte salko a oba extrakty. Ze vzniklé směsi tvarujte kuličky, které pokládejte na plech.

3

Pečte přibližně 11 minut, nebo dokud okraje nezačnou hnědnout. Nechte úplně vychladnout.

4

Půlku každé kokosky namočte do rozpuštěné čokolády a nechte zatuhnout v pokojové teplotě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polévka z bílé ředkve s klíčky

Nepečený kakaový dezert se sušenkami a vanilkou

Video: Sýrovo-brokolicové těstoviny bez umývání nádobí

Makedonský sladký chléb kozinjak

Cuketové brownies s malinami

Křupavá máslová kolečka s karamelem a čokoládovou polevou

Smetanový čokoládový dort s arašídy

Guacamole po italsku

Malinové cupcakes

Bůček po asijsku

Velikonoční zajíček

Jarní závitky se špenátem a avokádem