Kuře na houbách

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 kuřecí stehna bez kosti a kůže
  • 200 g čerstvých hub, nejlépe hříbky
  • 1 malá cibule
  • 1 jarní cibulka
  • Vývar
  • Sůl, kmín

Postup

1

Maso vložíme do hrnce spolu s nakrájenými houbami, cibulí a kořením. Mírně podlijeme vývarem a dusíme 0,5 hodiny, aby se houby dobře uvařily.

2

Přidáme nakrájenou jarní cibulku a podusíme ještě 5 minut.

Poznámka

Podáváme s rýží přelitou šťávou z masa se směsí hub a cibulky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vanilkovo – karamelové lasagne pro odvážné

Snadné jogurtové řezy s banány a šlehačkou hotové za chvíli

Špagety se sušenými rajčaty, černými olivami a bazalkou

Slaný koláč s kuřecím masem, šunkou a sýrem

Vláčné kakaové řezy s jemnou tvarohovou náplní a vůní citrónu

Luxusní čokoládový dort s vrstvou cheesecaku s příchutí arašídového másla

Plněné žampiony s vařeným bramborem

Restované tofu s nudlemi, zeleninou a shiitake houbami

Ovesné sušenky se lněným semínkem

Nadýchané banánky z odpalovaného těsta jako z cukrárny

Vegetariánské chilli con carne

Domácí sojanéza