Domácí chléb bez hnětení

Naprosto snadné, chléb chce jen čas :)

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 hrnky mouky pšeničné chlebové
  • 1,5 hrnku vody
  • lžička soli
  • 1/4 lžičky sušeného droždí
  • 1 hrnek různých semínek (dýňová, lněná, slunečnicová, …)

Postup

1

Lžící smícháme mouku s vodou, solí a droždím v míse tak, aby se všechno krásně spojilo v těsto. Je to lepivé, to nevadí! Dáme přes noc odpočinout pod folii na cca 10 hodin.

2

Ráno k těstu přidáme předem namočená semínka, aby byla měkká. A dáme opět na 2 hodiny kynout.

3

Poté těsto přehodíme na pomoučený povrch, obalíme trochu v mouce a párkrát přehodíme.

4

Dáme do formy na chvilku kynout. Pečeme na 230 °C 40 minut.

5

Poté necháme ve formě vychladnout. Chléb by měl znít "dutě", když na něj poťukáme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lilkové mini pizzy s domácí rajčatovou omáčkou, italským kořením a sýrem

Hovězí oháňka s grilovanou polentou

Nepečené fitness kuličky plné energie ze 4 ingrediencí

Recept na lahodné košíčky Ferrero Rocher

Video: Extra čokoládový nepečený koláč chutnající jako lanýžové bonbóny

Vysokoproteinový čokoládový dort z dýně a bez mouky

Čokoládový koláč s oříškovou krustou a medovou polevou

Těstoviny s lilkem a houbami z jednoho hrnce

Hovězí nudličky s čínským celerem s ústřicovou omáčkou

Fazole adzuki se zeleninou, červenou řepou a dýňovými semí

Video: Snadná veganská čokoládová pěna jen ze 3 ingrediencí

Domácí mini Bounty tyčinky