Jahodovo-rebarborová zmrzlina

Tato jahodovo-rebarborová zmrzlina nebo spíš dřeň je naprosto úžasná, osvěžující, jemně kyselkavá a to mi mooc chutná. Pokud si ji ještě zalijete javorovým sirupem, budou se Vám dělat boule za ušima, to mi věřte. :-) Zmrzlina/dřeň je bezlepková, bez laktózy, paleo a veganská a samozřejmě je také velmi zdravá. :-) Ještě váháte? :-)

Kate's Cuisine

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g jahod
  • 1 kus rebarbory
  • 400 g kokosového mléka
  • 2 – 3 polévkové lžíce javorového sirupu

Postup

1

Jahody omyjte, očistěte, zbavte stopky a nakrájejte je na menší kousky, které vhoďte do vyšší úzké nádoby (nejlépe od tyčového mixéru).

2

Rebarboru take omyjte a očistěte, nakrájejte ji na menší kostky a také ji dejte do nádoby od tyčového mixéru.

3

Jahody a rebarboru zalijte kokosovým mlékem a přidejte javorový sirup.

4

Vše důkladně pomocí tyčového mixéru rozmixujte.

5

Rozmixovanou směs přelijte do nerezové misky a dejte do mrazáku na 5 hodin zmrznout.

6

Před podáváním 20 – 30 minut předem misku z mrazáku vyndejte a nechte zmrzlinu povolit.

7

Poté zmrzlinu přendejte do mističek a zalijte ji ještě javorovým sirupem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí gumoví medvídci – málo kalorií, žádný přidaný cukr a zcela přírodní

Těstoviny s ricottou a avokádem

Krémový dýňový cheesecake s čokoládou + Videorecept

Základní recept na máslový korpus k jakémukoli koláči

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Krevetové krekry

Paleo bublanina

Domácí meduňkový sirup

Pečená kuřecí prsa plněná špenátem, krémovým sýrem a jarní cibulkou

Opékané vánočkové toasty s chutí tiramisu

Mandlové linecké s malinovou marmeládou

Zeleninový vývar s nudlemi po asijsku