Jogurtovo-tvarohový dortík s Milkou

Kreativitě se meze nekladou a tak jsme i my vyzkoušeli Milka dort, který je tak fantastický, že ani nemáme slov jak ho popsat. :) Za fotku děkujeme Janě Příborské.

Karolína

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Forma o průměru 16 cm

Spodní vrstva

80 g ovesné mouky
40 g čekankového sirupu
1 žloutek
1 – 2 lžíce vody
Tvarohovo-jogurtová vrstva
1 ovocný hight protein jogurt z Lidlu
150 g tvarohu z vaničky
1 bilek
sladidlo dle chuti
Philadelphie vrstva
100 g Milka Philadelphie
100 g tvarohu

Postup

1

Spodní vrstva:
Všechny suroviny smícháme, natlačíme do formy a dáme předpéct na 10 min na 190 stupňů. Mezitím si přípravime druhou vrstvu.

2

Tvarohovo-jogurtová vrstva:
Všechny suroviny smícháme a nalijeme na předpečenou vrstvu. Pečeme 30 min na 190 stupňů. Poté necháme dortík ve vypnuté troubě 30 min dojít. Po vychladnutí potřeme 3. vrstvou.

3

Philadelphie vrstva:
Philadelphii vyšleháme s tvarohem a natřeme na vychladlý dortík. Dáme alespoň na 3 hod do lednice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Karelský piroh

Osvěžující okurkovo-ředkvičkový salát s koprem

Celozrnné košíčky s jemnou náplní s ořechy a jablky

Špagety s avokádovým pestem s petrželkou

Avokádový salát s kuřecím masem a koriandrem

Slaná špaldová hvězda

Makovcová zmrzlina

Křupavé šunkové spirálky se sýrem

Guláš z hlívy ústřičný a krémových žampiónů

Mrkvový krém

Bezlepkový vláčný cheesecake s vanilkou

Rychlá a hodně dobrá plněná kapsa