Zázvorová cizrna

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 lžička olivového oleje
  • 1/2 cibule
  • stroužek česneku
  • lžíce zázvoru
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 150g cizrny
  • sůl, kurkuma
  • lžíce bílého jogurtu
  • snítek koriandru

Postup

1

Cizrnu předem namočíme do studené vody aspoň na 12 hodin a poté uvaříme do měkka.

2

Cibuli a česnek nasekáme na hrubo. Zázvor nakrájíme na malé hranolky.

3

Na pánvi rozehřejeme olej, a zprudka orestujeme cibuli, česnek a zázvor. Zapráším kurkumou, přidáme protlak a společně chvilku restujeme. Přidáme uvařenou cizrnu a promícháme.

4

Servírujeme s jogurtem a snítkou koriandru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lípa – jak na sběr i sušení + 5 domácích receptů

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Sezamová pražená cizrna

Video: Domácí pečené donuty s nutellovou polevou

Mandlové linecké s malinovou marmeládou

Nepečené vánoční kokosovo-mandlové kuličky za pár minut

Dort „gumoví medvídci v čokoládové extázi“

Karnevalové italské castagnole

Jahodový pohár

Italské steakové rolky se špenátem

Kulajda

Matcha cake