
Korpus
Náplň
Večer předem si namočíme mandle, druhý den je přelijeme horkou vodou a potom oloupeme. Datle také přelijeme horkou vodou a necháme 5 minut namočené. Poté dáme všechny ingredience na korpus do mixéru a umixujeme hladký krém, konzistence by měla být lepivá, ale pevná. Korpus pak vmačkáváme do silikonových formiček na muffiny, můžeme použít srdíčka, ale i obyčejné kulaté formy.
Pečeme asi 10 minut při vyšších teplotách - průběžně kontrolujeme, pokud začínají zlátnout okraje, vyndaváme. Necháme vychladnout.
Arašídový krém: smícháme arašídové máslo a 4 lžíce kokosového mléka z plechovky, dosladíme datlovým sirupem a vymícháme hladký krém. V případě potřeby přidáme kokosové mléko.
Čokoládový krém: Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, potom přidáme asi 4 lžíce kokosového mléka a 4 lžíce kokosového tuku. Mléka můžeme dát klidně více, podle toho, jak chceme mít krém hořký. Směs stále mícháme ve vodní lázni, dokud se všechny ingredience krásně nespojí.
Na dno každého košíčku dáme malé kolečko banánu, menší lžíci arašídového krému a doplníme čokoládovou polevou, necháme ztuhnout v lednici, mě však nejvíce košíčky chutnají, když jsou rozehřáté v pokojové teplotě, každý však preferuje něco jiného.
Z daného množství vykouzlíte asi 18 košíčků.