Jednoduché celozrnné vafle s jablečnou šťávou a skořicí

Máte rádi vafle, ale připadají vám jako kalorická bomba? Vyzkoušejte tyto jednoduše připravené vafle z celozrnné mouky s jablečnou šťávou a skořicí. 🙂 Počet porcí: 4 velké belgické vafle
Doba přípavy: cca 20 minut

Michaela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek neslazené jablečné šťávy
  • 1 hrnek odtučněného mléka
  • 4 lžíce rozpuštěného neslazeného másla
  • 3 velká vejce
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce čistého vanilkového extraktu
  • 2 hrnky celozrnné mouky
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 1 a 1/2 lžičky skořice
  • 1/2 lžíčky soli

Postup

1

Předehřejte si vaflovač (případně k němu troubu, aby zůstaly vafle teplé)

2

Všechny suroviny dobře promixujte v mixéru.

3

Pečte dozlatova ve vaflovači a poté udržte do konzumace teplé v troubě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí prsa s krémovou česnekovou omáčkou, špenátem a sušenými rajčaty

Veganské čevabčiči s bramborou kaší

Sladký domácí chléb jen z 5 surovin

Grilovaný losos s mořskými řasami salicorne.

Křehké jablečné kapsičky se skořicí a rozinkami

Rajčatová polévka s mozzarelou a bazalkou

Křupavé květákové tyčinky se sýrem z 5 ingrediencí

Zapečená šunka se špenátem

Bulgur s černou čočkou, kuřecím masem a zeleninou

Ostružinová bublanina

Krevety na másle se studeným dipem

Rychlý hruškový koláč