Nepečené karamelové kokosky s hořkou čokoládou do 30 minut

Kokosky připravené ani ne za půl hodiny? Žádný problém 🙂 Tyto navíc obsahují karamel a jsou zabalené do křupavé čokoládové polevy. Jednoduché nepečené cukroví, které si zcela jistě oblíbíte.
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Porce: cca 24 kusů

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 45 ml mléka
  • 85 g másla
  • cca 40 ks karamelek
  • 280 g strouhaného kokosu
  • 120 g hořké čokolády
  • lupínková sůl (volitelné)

Postup

1

V rendlíku smíchejte mléko, karamelky a máslo. Nechte vše rozpustit a promíchejte dohladka. Nenechte směs vařit a nechte ji vychladnout. Poté vmíchejte kokos.

2

Přibližně lžíci a půl směsi pokládejte na plech vyložený pečícím papírem a nechte hromádky úplně vychladnout.

3

V malé misce rozpusťte čokoládu nad parou nebo v mikrovlnce.

4

Každou kokosku namočte z části v čokoládě a vraťte na pečící papír. Zbylou čokoládu můžete nastříkat na vršky a poté ji nechte zatuhnout.

5

Nechte kokosky kompletně zatuhnout a poté skladujte v chladu a suchu ve vzduchotěsné nádobě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vanilková roláda s jahodovým džemem a krémovou náplní

Celozrnné těstoviny s chřestem

Bleskurychlá zeleninová pánev s lahůdkovým droždím

Bohaté medové řezy se dvěmi krémy a bílkovou polevou

VIDEORECEPT: Dýňové cupcaky

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou

Rukolová polévka s kozím sýrem

Jahodový dort s krémem z philadelphie

Geniální párty drink – melounové želé panáky

Fit zebrový tvaroháček

Vynikající hovězí na červeném víně pro jednoho

Indická červená čočka