Pecorino s marmeládou

Vynikající slaný ovčí sýr ze Sardinie Pecorino spojený s klasickou marmeládou nebo vinnou želatinou.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • ovčí sýr pecorino (pecorino sardo nebo pecorino romano)
  • marmeláda nebo vinná želatina

Postup

1

Sýr nakrájíme dle libosti na menší kousky.

2

Podáváme společně s marmeládou. Sýr do ní stačí namáčet nebo ji na něj nanášet lžící.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodový dort s překvapením

Šťavnaté masové závitky z filo těsta

Vepřové žampionové kapsy obalené do křupavého kabátku z brambor

Zdravé dýňové rizoto

Sladké domácí Beignetky z odpalovaného těsta

Domácí melounová limonáda

Lahodný veganský falafel

Fitness ovesné cookies z banánů, jablek a skořice

Kakaová roláda s tvarohem a čokoládou

Salát z rukoly, ředkviček a salátu little gem

Pečená kořenová zelenina

Video: Nebesky nadýchané japonské lívanečky