Pecorino s marmeládou

Vynikající slaný ovčí sýr ze Sardinie Pecorino spojený s klasickou marmeládou nebo vinnou želatinou.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • ovčí sýr pecorino (pecorino sardo nebo pecorino romano)
  • marmeláda nebo vinná želatina

Postup

1

Sýr nakrájíme dle libosti na menší kousky.

2

Podáváme společně s marmeládou. Sýr do ní stačí namáčet nebo ji na něj nanášet lžící.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené kuličky z mandlového másla s polevou z bílé čokolády

Italská frittata s cibulí

Čokoládovo-banánový dort

Salát z trhaných listů s uzeným lososem a broskví

Gnocchi s pancettou a bazalkou

Etiopská červená čočka mesir wat

Gunkan sushi

Ricottový dezert s fíky

Zapečená cuketa dvou chutí

Hrášková polévka s avokádem

Dýňový dort

Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou