Pečené bulky plněné sýrem, vajíčkem a šunkou

Ingredience
- 4 bulky
- 4 menší plátky šunky
- 4 vejce, pokojové teploty
- ½ hrnek strouhaného sýra (např. eidamu)
- 1 lžíce čerstvé petržele, nasekané
Postup
Předehřejte troubu na 180 °C.
Rozřízněte bulky v první třetině.
Vydlabejte střed bulek.
Do vydlabané bulky dejte plátek šunky, poté vejce a nakonec 2 lžíce sýra a posypejte petrželí.
Vraťte vršek bulky, poté celou zabalte do alobalu a dejte na plech.
Pečte 10 minut pro velice tekutý žloutek, 15 minut pro lehce uvařený žloutek a 15 minut a víc pro velice pevný a úplně uvařený žloutek.
Vyndejte z trouby, vybalte z alobalu a ihned servírujte.
Není nic lepšího, než kombinace šunky, vajíčka a sýru. Snad jen tato kombinace zapečená v křupavé bulce. Připravte si rychlý a výživný oběd za pár minut, bez hory nádobí, které by bylo poté potřeba mýt. Stačí vám jen prkénko, nůž a plech na pečení. 🙂
Mohlo by vás zajímat:
pečení snadné recepty šunka sýr tipy a nápady vejce
Zdroj: www.recipetineats.com
Hodnocení a komentáře
Hubani 10. 9. 2020
Dobrý den,
Mohu se zeptat jaké jste použila bulky? Nemohu nikde sehnat tak vysoké. 🙂
Odpovědět