
Nejprve si nachystáme náplň. Mozzarellu smícháme s ricottou, opeříme, osolíme a dochutíme nasekanou bazalkou a petrželkou, vznikne nám tak krásná krémová náplň. Nyní si předehřejeme troubu na 160°C a plech vyložíme pečícím papírem. Do mixéru dáme toustový chléb a rozmixujeme, vznikne čerstvá strouhanka ,kterou ještě ochutíme strouhaným sýrem. Kuřecí prsa rozkrojíme tak ,aby nám vznikla kapsa, a takto připravené kapsy zlehka přes folii naklepeme razítkem ( hladkou stranou ),ale opatrně ať je neprotrhneme. Prsíčka ze všech stran osolíme a opepříme, poté kapsy plníme cca lžící sýrové směsi. Okraje dobře upevníme párátky.
Nyní už jen obalujeme v rozšlehaných vejcích a poté v čerstvé strouhance ze všech stran. Dáme na plech a zakapeme olivovým olejem, pečeme dozlatova 25-30 minut. Když už nám zbývá necelých deset minut je načase chystat zeleninovou přílohu.
Všechnu zeleninu si pokrájíme na menší kousky - mrkev oloupeme, chřest zbavíme dřevnatých konců a vše nakrájíme na menší kostičky. Na pánvi rozpálíme lžíci olivového oleje a zprudka opékáme zeleninu v tomto pořadí - mrkev, chřest, cuketa a naposled asi na dvě minuty přidáme rajčata, která nám směs hezky ochutí. Zeleninu osolíme, opepříme a ochutíme bazalkou. Nyní servírujeme spolu s kuřecím masem.