
Spodní vrstva
Náplň
Vrchni malinova vrstva
Všechny ingredience na krustu dáme do mixéru a pořádně rozmixujeme, až nám vznikne těsto. Zase bych nechala nějaké kousíčky, ať je pak do čeho kousnout. :-)
Vezmeme si dortovou formu o průmeru 20 cm. Těsto vtlačíme dospodu a také kousek po stranách formy. Dáme odležet.
Na náplň dáme taktéž všechny dobroty do mixéru a mixujeme, dokud nám nevznikne úplně hladký krém bez hrudek. Náplň nalijeme do formy.
Teď si vezmeme pouze ruční mixér a do vysoké mixovací nádoby vložíme maliny s citronovou šťávou a rozmixujeme do hladka.
Tak a teď ta zábava. Jdeme zdobit cheesecake. Záleží na vás, jaké tvary chcete mít. Doporučuji začátečníkům si vzít jednoduše polévkovou lžíci a udělat velké kruhy na cheesecaku. Poté si vezmeme jen špejli a od středu po okraj jedeme špejlí, kde se nám bílá a růžová barva propojí. Druhá verze je vidět na obrázku, kdy malinovou část nalijete různě na cheesecake a párátkem si pohrajete s propojením bílé barvy.
Každopádně vždycky to bude vypadat krásně, když si pohrajete se špejlí a barvami.
Necháme uležet v lednici přes noc.
Užijte si zdobení, ale především pohodu při pojídání malinového cheesecaku.