Raw malinový cheesecake

Slaďoučkýky, ale přesto osvěžující cheesecake díky čerstvé citronové šťávě. :-)

Nature in the Kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Spodní vrstva

  • 2 hrnky mandlí
  • 2 PL kokosových plátku
  • 1/4 hrnku datlového sirupu
  • 1/4 ČL vanilkového extraktu
  • 1/4 ČL soli

Náplň

  • 3 hrnky makadamia oříšků
  • 1 hrnek mandlového mléka
  • 1 hrnek čerstvé citronové šťávy
  • 3/4 hrnku agáve sirupu
  • 1 ČL vanilkového extraktu
  • 3/4 hrnku kokosového oleje (rozpuštěného)

Vrchni malinova vrstva

  • 1hrnek malin
  • 2PL cerstve citronove stavy

Postup

1

Všechny ingredience na krustu dáme do mixéru a pořádně rozmixujeme, až nám vznikne těsto. Zase bych nechala nějaké kousíčky, ať je pak do čeho kousnout. :-)

2

Vezmeme si dortovou formu o průmeru 20 cm. Těsto vtlačíme dospodu a také kousek po stranách formy. Dáme odležet.

3

Na náplň dáme taktéž všechny dobroty do mixéru a mixujeme, dokud nám nevznikne úplně hladký krém bez hrudek. Náplň nalijeme do formy.

4

Teď si vezmeme pouze ruční mixér a do vysoké mixovací nádoby vložíme maliny s citronovou šťávou a rozmixujeme do hladka.

5

Tak a teď ta zábava. Jdeme zdobit cheesecake. Záleží na vás, jaké tvary chcete mít. Doporučuji začátečníkům si vzít jednoduše polévkovou lžíci a udělat velké kruhy na cheesecaku. Poté si vezmeme jen špejli a od středu po okraj jedeme špejlí, kde se nám bílá a růžová barva propojí. Druhá verze je vidět na obrázku, kdy malinovou část nalijete různě na cheesecake a párátkem si pohrajete s propojením bílé barvy.

6

Každopádně vždycky to bude vypadat krásně, když si pohrajete se špejlí a barvami.
Necháme uležet v lednici přes noc.

Poznámka

Užijte si zdobení, ale především pohodu při pojídání malinového cheesecaku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krůtí špenátové kari s jasmínovou rýží

Dýňové řezy se skořicovou šlehačkou

Méně tučný Míša dort navoněný kokosem

Marcipánové pusinky bez mouky

Blendea malinová fantazie

Dýňový flammkuchen s cibulí a rozmarýnem

Zdravé linecké cukroví

Brokolicový krém

Linecké medaile ze špaldové mouky pečené s povidly

Brokolicovo-parmezánové kuličky

Bezlepková pizza z vaječného těsta s čabajkou a olivami

Extra zdravé lívanečky