Bulgur se špenátem
Často se potýkám s problémem, že nevím, co manželovi uvařit do práce. Jelikož si jídlo nemůže nikde ohřát, je to těžký úkol vymyslet pokrm, aby chutnal dobře i studený. Bulgur je pro to ale jako stvořený.
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 120 g bulguru
- Hrst baby špenátu
- 1 růžová cibule (červená)
- 2 střední mrkve
- 80 g kukuřice Bonduelle
- 5 cherry rajčátek
- ¼ zeleného jablka (nakrájené na tenké plátky)
- 1 lžíce nasekaných lístků bazalky
- Olivový olej
- Himalájská sůl
Zálivka:
- 2 lžíce olivového oleje extra virgin
- 1 lžíce jablečného octa (já použila značku Gölles)
- 1 lžíce medu
- Himalájská sůl
- Čerstvě mletý pepř