Často se potýkám s problémem, že nevím, co manželovi uvařit do práce. Jelikož si jídlo nemůže nikde ohřát, je to těžký úkol vymyslet pokrm, aby chutnal dobře i studený. Bulgur je pro to ale jako stvořený.
Cibuli si nakrájíme na půl kolečka a na olivovém oleji ji osmahneme dozlatova.
3
Mrkev oloupeme a nakrájíme na julienne. Na olivovém oleji ji chvilku osmahneme, aby nám lehce změkla.
4
Mezitím si připravíme zálivku smícháním všech ingrediencí (olej, ocet, med, sůl a pepř).
5
Pokud chceme jídlo podávat v uzavíratelné sklenici, můžete ho vrstvit. První nalít na dno zálivku, na to dát bulgur a pak už jednotlivé ingredience (zálivka, bulgur, špenát, cibule, mrkev, kukuřice, rajčata, jablko, bazalka. Pokud podáváme klasicky na talíř, můžeme všechny ingredience vhodit na pánev a promíchat.