Jahodové carpaccio se sedmikráskami a mátou.

Carpaccio nemusí být pokaždé z masa ;)

Jahodové carpaccio se sedmikráskami a mátou.

Ingredience na 2 porce

Jahodové carpaccio

  • 500g jahod
  • snítka máty
  • 20 sedmikrásek
  • 100 ml olivový olej
  • 1x lžíce cukru

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Jahody nakrájejte na tenké plátky. Z oleje a cukru vyžlehejte metličkou emulzi a přidejte nasekanou mátu. Nakrájené jahody přidejte do připravené marinády a nechte chvilinku v chladu. Poté servírujte na talíř nebo kam libo :) a ozdobte sedmikráskama a mátou, přelejte marinádou. Dobrou chuť.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře