Jahodové carpaccio se sedmikráskami a mátou.

Carpaccio nemusí být pokaždé z masa ;)

Tomik

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Jahodové carpaccio

  • 500g jahod
  • snítka máty
  • 20 sedmikrásek
  • 100 ml olivový olej
  • 1x lžíce cukru

Postup

1

Jahody nakrájejte na tenké plátky. Z oleje a cukru vyžlehejte metličkou emulzi a přidejte nasekanou mátu. Nakrájené jahody přidejte do připravené marinády a nechte chvilinku v chladu. Poté servírujte na talíř nebo kam libo :) a ozdobte sedmikráskama a mátou, přelejte marinádou. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vařený losos

Recept na citrónové „opičí“ buchty

Naprosto dokonalá čočková pomazánka

Svatomartinská husa

Video: Bramborové mističky plněné kuřecím masem pod rozteklým sýrem

Banáno-čokoládová bábovka

Kebab s kuřecím a hovězím masem a pikantní salsou

Bezlepkové ostružinové placičky

Krkovice na medu a hořčici

Bylinkový kuskusový salát s okurkou

Italská polévka z pečených paprik a rajčat

Rychlý recept na domácí máslové karamelky