Jahodové carpaccio se sedmikráskami a mátou.

Carpaccio nemusí být pokaždé z masa ;)

Tomik

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Jahodové carpaccio

  • 500g jahod
  • snítka máty
  • 20 sedmikrásek
  • 100 ml olivový olej
  • 1x lžíce cukru

Postup

1

Jahody nakrájejte na tenké plátky. Z oleje a cukru vyžlehejte metličkou emulzi a přidejte nasekanou mátu. Nakrájené jahody přidejte do připravené marinády a nechte chvilinku v chladu. Poté servírujte na talíř nebo kam libo :) a ozdobte sedmikráskama a mátou, přelejte marinádou. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jablečné koláčky

Ořechová hvězda

Čočka s rajčatovo celerovou omáčkou

Chlebíčky s hummusem, avokádem a rajčaty

Brokolicové risotto

Slaný pečený koláč se štědrou porcí sýra

Maracuja sorbet s vodkou

Tikka masala (vegan)

Palačinkový dort s krémem z mascarpone

Mleté maso zapečené s bramborovou kaší

Jogurtové lívanečky s jáhlovými vločkami a borůvkami

Nepečené pudinkové řezy se sušenkovým korpusem a karamelizovaným cukrem