Krémové dortíky v pomeranči

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Netradiční recept na krémové dortíky pečené v pomeranči je krásný a vynikající doplněk jakékoliv zábavy či jídla. Pomeranče mají úplně ideální velikost na tvorbu dezertu a navíc se v nich naprosto úžasně snoubí chuť čokolády a plné svěží pomerančové chuti. Pro milovníky této kombinace je toto ta správná pochoutka!

Ingredience

  •  Pomeranče
  • Alobal

Na čokoládové těsto

  • 110 g másla
  • 225 g nasekané hořké čokolády
  • 150 g krystalového cukru
  • 100 g třtinového cukru
  • 3 vejce
  • 1,5 čajové lžičky vanilkového extraktu
  • špetku soli
  • 100 g polohrubé mouky
  • 3 lžíce holandského kakaa (neslazeného kakaového prášku)

Postup

1

Ve vodní lázni rozpustíme máslo a přidáme nasekanou čokoládu, dokud se vše nerozpustí. Poté dáme stranou.

2

Ve vedlejší míse promícháme cukr, vajíčka, vanilku a sůl.

3

Poté vlijeme do rozpuštěného másla a čokolády. Přidáme mouku a holandské kakao, dokud se vše nespojí.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Banánové muffiny s kefírem, mandlemi a bez přidaného cukru

Medový chlebíček s vlašskými ořechy

Nepečený třívrstvý dort s čokoládou, smetanou a arašídovým máslem

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Čokoládové sušenky s avokádem

Vánoční perníčky

Video: Raw jahodovo-vanilková zmrzlina pouze ze 4 ingrediencí

Kuličky z ovesných vloček, arašídového másla a lněných semínek + video

Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení

Perníkové cupcakes s krémem z mascarpone

Opilé jahody v červeném víně

Tvarohovo-maková buchta

Tradiční buřtguláš