Krémové dortíky v pomeranči

Ingredience
- Pomeranče
- Alobal
Na čokoládové těsto
- 110 g másla
- 225 g nasekané hořké čokolády
- 150 g krystalového cukru
- 100 g třtinového cukru
- 3 vejce
- 1,5 čajové lžičky vanilkového extraktu
- špetku soli
- 100 g polohrubé mouky
- 3 lžíce holandského kakaa (neslazeného kakaového prášku)
Postup
Ve vodní lázni rozpustíme máslo a přidáme nasekanou čokoládu, dokud se vše nerozpustí. Poté dáme stranou.
Ve vedlejší míse promícháme cukr, vajíčka, vanilku a sůl.
Poté vlijeme do rozpuštěného másla a čokolády. Přidáme mouku a holandské kakao, dokud se vše nespojí.
Netradiční recept na krémové dortíky pečené v pomeranči je krásný a vynikající doplněk jakékoliv zábavy či jídla. Pomeranče mají úplně ideální velikost na tvorbu dezertu a navíc se v nich naprosto úžasně snoubí chuť čokolády a plné svěží pomerančové chuti. Pro milovníky této kombinace je toto ta správná pochoutka!
Mohlo by vás zajímat:
originální recepty pečení sladké recepty Dezerty
Zdroj: www.tablespoon.com
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře