Cuketové rolky s italskou pomazánkou

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • jedno balení Lučiny bez příchuti 100g
  • jedna středně velká cuketa
  • sušená rajčata
  • černé olivy
  • čerstvá bazalka
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Nejprve si přichystáme pomazánku, nakrájíme sušená rajčata v oleji na menší kousky, množství je orientační,ale mělo by stačit cca 5 menších kousků. Dále nakrájíme také černé olivy, asi 10 ks nebo podle chuti. Smícháme s lučinou, přidáme na menší kousky nasekanou bazalku, ochutíme pepřem a solí.

2

Takto ochucená pomazánka bude výborná na světlé i tmavé pečivo,ale úplně ideální na opečené a olivovým olejem pokapané bruschetty. Nebo jí stejně jako já můžete použít na vynikající lehký a bezlepkový recept do cuketových rolek.

3

Cuketu si škrabkou "nakrájíme" na tenké dlouhé plátky, ty lehounce opepříme a poklademe na ně asi dvě až tři lžičky pomazánky, lehounce zarolujeme a ihned servírujeme. Jen tak nebo s kouskem opečeného chleba.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Super rychlý flank steak na asijský způsob

Sekaná mumie

Bylinková polévka

Těstoviny s omáčkou z rajčat, mrkve a červené čočky

Kuřecí kousky v pomerančové omáčce

Zapečené brambory s červenou řepou

VIDEORECEPT: Cuketový koláč

Video: Kuřecí kousky v kukuřičných chipsech – popcorn a kuřecí v jednom

Letní tvarohový koláč s angreštem, borůvkami a smetanou

Bramboračka s houbami

Mac no cheese – veganské bezlepkové “makarony se sýrem“

Dýňové tolárky