Zapékaná tortila na snídani

Tento recept je vhodný vegany a vegetarián si do náplně na závěr přidá plátek sýra. Je to zajímavá a netradiční snídaně, kterou si můžete zpestřit ráno a příprava je blesková. Využít můžete i sušší tortily, které Vám zbyly.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 tortila ( = 2 porce )
  • marinované tofu
  • čerstvré listy špenátu
  • kečup
  • koření uzená paprika
  • ředkvičky a petrželka na ozdobu

Postup

1

Tortilu rozřízneme na půl a plníme: kečup, nakrájené tofu na plátky, čerstvé listy špenátu ( + pro ne vegany plátek sýra ). Přeložíme tortilu, dáme zapékat do grilu a posypeme uzenou paprikou. Tortilu servírujeme posypanou pokrájenými ředkvičkami a petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jáhelník s uzeným tofu a kysaným zelím

Jemný koláč s ořechovou náplní a medem

Salát z polníčku

Mix gratinované zeleniny

Švestkový koláč posypaný plátky mandlí

Špaldové palačinky s mozzarelou a bazalkovým pestem

Krémový tvarohový koláč s třešněmi

Bazalkové pesto s mandlemi a petrželkou

Raw tahini kuličky

Italské conchiglie plněné třemi druhy sýrů

Bylinkový pečený losos s citrónovou kůrou a šalotkou

Domácí povidla bez přidaného cukru