Zapékaná tortila na snídani

Tento recept je vhodný vegany a vegetarián si do náplně na závěr přidá plátek sýra. Je to zajímavá a netradiční snídaně, kterou si můžete zpestřit ráno a příprava je blesková. Využít můžete i sušší tortily, které Vám zbyly.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 tortila ( = 2 porce )
  • marinované tofu
  • čerstvré listy špenátu
  • kečup
  • koření uzená paprika
  • ředkvičky a petrželka na ozdobu

Postup

1

Tortilu rozřízneme na půl a plníme: kečup, nakrájené tofu na plátky, čerstvé listy špenátu ( + pro ne vegany plátek sýra ). Přeložíme tortilu, dáme zapékat do grilu a posypeme uzenou paprikou. Tortilu servírujeme posypanou pokrájenými ředkvičkami a petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krůtí prsíčka na víně se špenátem

Šťavnaté masové kuličky s baby brambory zapečené ve smetanové omáčce

Pečené brambory

Dokonalá tvarohová bábovka s vanilkou

11 způsobů jak nahradit vejce nejen při pečení

Fitness čokoládové košíčky s arašídovým máslem

Tymiánové výpečky s dušenou cuketou

Kuřecí prsa s bramborovo-celerovým pyré

Domácí mléčný marcipán na potahování dortů a tvorbu figurek

Video: Voňavé hot cross buns – anglické bochánky s křížem vylepšené o kousky čokolády

„Obrácený“ švestkový koláč s kardamomem a skořicí

Fazolový guláš s kukuřičnými placičkami