Čokoládový pudink z tapiokových perel

Máte rádi pudink? Vyzkoušejte výborný domácí z tapiokových perel.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g tapiokových perel
  • 300 ml vody
  • 500 ml kokosového mléka
  • 2 vejce
  • 3 lžíce nepraženého kakaa
  • 2 lžíce sladidla (např. datlového sirupu)
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžíce kakaového másla
  • špetka soli

Postup

1

Tapiokové perly namočíme do vody a necháme pár hodin nebo ideálně přes noc nabobtnant v lednici.

2

Scedíme přebytečnou vodu a v hrnci smícháme s kokosovým mlékem, rozšlehanými vejci a solí.

3

Vaříme za stálého míchání 15–20 minut, dokud se nevytvoří hustý pudink.

4

Přimícháme kakao, rozpuštěný kokosový olej a rozpuštěné kakaové máslo.

5

Dáme do formiček a necháme vychladnout v lednici.

6

Podáváme samotné nebo například s ovocem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí kávová zmrzlina se špetkou kakaa

Křupavé bramborové krokety s šunkou, sýrem a jarní cibulkou

Kuřecí prsa na medu s bulgurem, mandlemi a brusinkami

Bylinkový kuřecí steak s brokolicovou „rýží“

Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta s marcipánem

Cuketovo-masové rolky pečené v rajčatové omáčce

Originální sýrový předkrm s červeným vínem ve tvaru ananasu

Tvarohový koláč s banánem a ovesnými vločkami

Jablečno-hruškový celozrnný koláč

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou

Bulgurový koláč s rajčaty, mozzarelou, žampióny

Kávový likér z domácího salka