Nepečené čokoládové sušenky z ovesných vloček

Velmi snadné na přípravu. Žádné zapínání trouby. Jeden hrnec a je to. Úžasná čokoládová chuť. Žádná mouka.

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

na cca 36 sušenek

  • 3 hrnky drcených ovesných vloček
  • 1 a 1/2 hrnku cukru
  • 1/2 hrnku mléka
  • 1/3 hrnku holandského kakaa
  • 120 g másla na kostky
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/2 hrnku arašídového másla (nemusí být)

Postup

1

1–2 pečicí plechy vysteleme pečicím papírem.

2

Smícháme cukr, mléko, máslo a kakaový prášek v hrnci a dáme na mírný oheň. Vaříme po dobu cca 3 až 4 minuty.

3

Přimícháme vločky, vanilkový extrakt (a arašídové máslo, pokud chcete) a rychle míchejte, dokud se vše nespojí v jednotnou hmotu.

4

Pomocí lžíce namočené ve vodě odebereme trochu směsi a dáváme na pečicí papír do tvaru sušenek.

5

Necháme cca 10 až 15 minut vychladnout. Pro urychlení můžeme dát do lednice.
Ihned podáváme, nebo skladujeme ve vzduchotěsné nádobě v lednici po dobu 7 až 10 dní.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bezlepková roláda s malinami

VIDEORECEPT: Toast z pánve

Chana masala – indická cizrna

Domácí svařák

Domácí bounty tyčinky

Těstoviny Penne s brokolicí, smetanou a parmazánem

Nejlepší marináda na maso

Snadný čokoládový dort – rozplývá se na jazyku a čokoládou nešetří

Video: Snadné párty lasagně z formy na muffiny

Hovězí ,,po burgundsku“

Letní kiwi řezy s krémem z mascarpone a zakysané smetany

Pečené cuketové lasagne s mletým hovězím, rajčatovou směsí a parmazánem