Pepřová omáčka se smetanou, hovězím vývarem, česnekem a cibulí

Recept na pepřovou omáčku která je snadná, rychlá a vynikající. :) Pepřová omáčka je lehce pikantní, výrazná a přesto velmi jemná.

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 30 g másla
  • 1 malá cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 40 g zeleného pepře (nejlépe čerstvého nebo nakládaného)
  • 125 ml hovězího vývaru
  • 150 ml smetany ke šlehání (33 %)
  • 150 ml smetany na vaření (12 %)

Postup

1

Cibuli nakrájejte najemno a prolisujte česnek.

2

V rozehřáté pánvi rozpusťte máslo, přidejte cibuli a opékejte přibližně 5 minut do změknutí a získání barvy.

3

Přisypte česnek a zelený pepř. Nechte 1 minutu provonět a poté přilijte vývar a obě smetany.

4

Promíchejte a vařte přibližně 10 minut, dokud se omáčka nezredukuje na polovinu. Dobrou chuť. :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Houbový guláš od Červeného rendlíku

Avokádové nanuky s kondenzovaným mlékem a čokoládovou polevou

Zapečená dýně hokaido plněná bulgurem

Jednoduchý osvěžující pomerančový dortík ze 4 ingrediencí

Red velvet cupcakes

Tlačené koláče

Čokoládové muffiny

Vrtulky s Nutellou

Špagety s krevetami a špenátem

Tuňáková pomazánka s avokádem

Křehké broskvové řezy s borůvkami

Veganský pastýřčin koláč