Batátovo-čočková polévka

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 batáty
  • hrnek vařené čočky
  • červená cibule
  • hrnek kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • 1l drůbežího vývaru (použila jsem krůtí)
  • libeček či petrželka
  • sůl

Postup

1

Očištěnou zeleninu nakrájejte na kostičky. Na přepuštěném másle nechte zesklovatět cibulku, přihoďte zeleninu a tymián a lehce osmahněte. Zalijte vývarem a nechte vařit do měkka. Přisypte čočku a prohřejte. Dochuťte solí, libečkem nebo petrželí.

2

Část polévky odeberte, abyste zachovali strukturu, zbytek rozmixujte na krém, do kterého pak odebraný díl dejte zpět.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cheesecake s arašídovým máslem a čokoládovou ganachí

Red Velvet cupcakes

Vláčné citrónové sušenky s krémovým sýrem a cukrovou polevou

Večeře takřka bez sacharidů? Zkuste tento vynikající zapečený květák se sýrem, slaninou a cibulkou

Domácí čokoláda s kešu, brusinkami a plátky kokosu

Pohánkové rizoto

Špenátový krém s parmazánem

Ovesné placičky s mákem

Nepečené čokoládové řezy s vlašskými ořechy

Návod na jednoduchý narozeninový včelí dort

Sýrový dip s bylinkami a čabajkou k pečeným česnekovým bagetkám

Kuře se zelenými fazolkami a zakysanou smetanou