Hroznové smoothie s lněným olejem

Nevím jak Vy, ale já mám na podzim většinou méně chuť na různé freshe nebo smoothie, prostě je mám zafixované k létu jako osvěžující svačinky. Letos jsem si,ale dala takové předsevzetí, že si ovocnou nebo i klidně zeleninovou bombu musím nachystat minimálně třikrát do týdně i během chladnějšího období jako dopolední svačinku.A dnes mám pro Vás první z mích nových receptíků, snažila jsem se tam využít jednu hlavní podzimní surovinu, které je teď všude víc ne dost - hroznové víno a zvolila jsem červené. K němu jsem nakombinovala mražené jahody, které si nikdy nezapomenu zamrazit na podzim i zimu, takže náš mrazák vypadá asi více méně jako sklad jahod :) Nemohla jsem zapomenou použít i můj oblíbený zdravím nabitý Lněný olej, mě samotný nechutná nikdy, takže pro mě je ideální kombinací s fresh nebo smoothie jako dnes.

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks kiwi, oloupané
  • cca 10 ks mražených jahod (v létě samozřejmě doporučuji čerstvé)
  • 1 citron, oloupaný
  • 800 g červených hroznů
  • na každou porci jednu lžičku lněného oleje

Postup

1

Nejprve je potřeba odšťavnit všechno hroznové víno a citron. Poté umixujeme mražené jahody a kiwi.

2

Vše smícháme dohromady včetně lněného oleje.

3

Rozdělíme do sklenic a už si jen vychutnáváme tekuté zdraví. Což lněný olej rozhodně je, pro mě je to opravdu jeden z nejcennějších olejů díky účinkům na zdraví - je vhodný na akné, ekzémy, sníženou imunitu a celkově prostě podporuje zdraví na maximum.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krásně nadýchaný a voňavý perník s dýňovým pyré

Salát s tuňákem, zelenými fazolkami a vejcem

Svatomartinská husa

Cizrnovo-mrkvová polévka se zázvorem a kurkumou

Fitness-jablečný koláč s ořechy a rozinkami

Domácí mini kremrole s vanilkovým krémem

Salát s borůvkami, broskvemi a vlašskými ořechy

Medový koláč s citronem

Makovo-ořechová bábovka (bezlepková)

Vánoční kakaová kolečka s mátou obalená v čokoládové polevě

Ořechové košíčky s medovým žervé a hruškami

Rajčatová passata se zeleninou