Zeleninový kebab

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Kebab:

  • 1 lilek
  • 1 balení rajčátek
  • 1 balení žampionů
  • 2 cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika

Marináda:

  • hrnek olivového oleje
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 1 červená paprika, na drobno
  • šťáva z 1-2 limet
  • 2 lžíce nasekaného zázvoru
  • 2 lžičky prolisovaného česneku
  • sůl

Postup

1

špejle namočíme na 30 min. do vody.

2

smícháme všechny ingredience na marinádu

3

pokrájenou zeleninu napíchneme na špejle a zalijeme v pekáčku marinádou. Pečeme na 150°C cca. 45 min.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sýrové palačinky z bramborové kaše

Mangové rolky

Nepečený dezert s Nutellou a jahodami

Plněné žampiony

Snadné domácí čatní z nedozrálých rajčat

Domácí zálesák

Veganské lívanečky s borůvkovým žahourem

Svatební koláčky

Kuře z jedné pánve se sušenými rajčaty + video

Červená řepa s balzamikovým krémem a mozzarellou

Čokoládový dort Sacher – receptura nejbližší originálu

Raw čokoládové čtverečky s datlovým karamelem