
Maliny rozmixujte a přes jemné sítko nebo plátýnko přeceďte, aby se oddělila zrníčka. Pokud chcete mít limonádu i se zrníčky, maliny cedit nemusíte. Zůstat by měly 2 hrnky malinové drti.
Zázvorový základ (recept najdete na našem webu) nebo silný zázvorový odvar (zcezený) smíchejte s malinovou šťávou. Přidejte vodu.
Přichystejte si džbánek nebo láhev, ve které chcete mít limonádu připravenou. Pomocí trychtýře do ní přelijte přichystanou směs.
Pro lepší chuť doporučujeme lahev pevně uzavřít a po dobu dvou dnů nechat odležet na teplém místě a poté skladovat v ledničce. Při otvírání dejte pozor, pokud jste použili zázvorový základ. Lahev bude z důvodu kvašení pod tlakem a může při otvírání pěnit.