Domácí zázvorovo – malinová limonáda

Potěšte návštěvu domácí limonádou. Oproti kupovaným máte přehled o tom, co všechno obsahuje a chuťově si ji můžete libovolně upravit. Vyzkoušejte tuto jemnou a lehkou malinovou limonádu, kterou ozvláštňuje přidaný zázvor.

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1

Maliny rozmixujte a přes jemné sítko nebo plátýnko přeceďte, aby se oddělila zrníčka. Pokud chcete mít limonádu i se zrníčky, maliny cedit nemusíte. Zůstat by měly 2 hrnky malinové drti.

2

Zázvorový základ (recept najdete na našem webu) nebo silný zázvorový odvar (zcezený) smíchejte s malinovou šťávou. Přidejte vodu.

3

Přichystejte si džbánek nebo láhev, ve které chcete mít limonádu připravenou. Pomocí trychtýře do ní přelijte přichystanou směs.

4

Pro lepší chuť doporučujeme lahev pevně uzavřít a po dobu dvou dnů nechat odležet na teplém místě a poté skladovat v ledničce. Při otvírání dejte pozor, pokud jste použili zázvorový základ. Lahev bude z důvodu kvašení pod tlakem a může při otvírání pěnit.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jáhlový salát s amarantem a pečenou zeleninou

Lívance z kokosové mouky

Mandlovo-kokosové máslo s bílou čokoládou a malinami

Pikantní sýrovo-jáhlové muffiny

Letní tup: Osvěžující okurkový salát

Knedlíčky s mascarpone a jahodami

Kynuté bochánky s tvarohovo-smetanovou náplní

Jemný mrkvový dort s vanilkovým krémem a vlašskými ořechy

Narozeninová Pavlova

Sušenky z ovesných vloček s dia marmeládou

Fitness domácí KINDER ŘEZY – Bez mouky a s tvarohem

Čínské nudle se sójovým masem a bambusem