Gnocchi se smetanou, hráškem a šunkou

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • asi 200 g gnocchi
  • prosciutto cotto (jakákoliv šunka, buď plátky nebo v celku nakrájená na kostky)
  • 1 konzerva hrášku
  • 1 balení smetany na vaření
  • nastrouhaný parmezán
  • 2 lžíce olivového oleje (může být nahrazen i kostkou másla)

Postup

1

Na oleji osmahneme šunku, přidáme hrášek a po pár minutách přidáme smetanu. Necháme na mírném ohni zhoustnout. Dochutíme solí a pepřem. Mezitím dáme vařit vodu na těstoviny, jakmile vře tak ji osolíme. Přidáme gnocchi a vaříme asi 1 minutu, dokud nevyplavou na hladinu.

2

Scedíme je a smícháme je s naší směsí, ještě trochu opepříme, přidáme nastrouhaný sýr a vše pořádně promícháme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodovo-mandlový fondán

Bazalkové pesto s mandlemi a petrželkou

Dýňové špagety se slaninou a česnekem

Cheesecakové jednohubky se skořicí a čokoládovým zdobením

Zapékané špagety s mletým hovězím, krémovým sýrem a čedarem

Jemně pikantní domácí kečup ke grilování

Houbová sůl

Video: Sedmivrstvý jahodový vegan dort bez pečení

Rebarborová limonáda

Rajská polévka s bazalkou

Video: Slavnostní příloha – Zapečené věžičky z bramborové kaše masovou omáčkou uvnitř

10 Nejoblíbenějších receptů na Cheesecake