Gnocchi se smetanou, hráškem a šunkou

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • asi 200 g gnocchi
  • prosciutto cotto (jakákoliv šunka, buď plátky nebo v celku nakrájená na kostky)
  • 1 konzerva hrášku
  • 1 balení smetany na vaření
  • nastrouhaný parmezán
  • 2 lžíce olivového oleje (může být nahrazen i kostkou másla)

Postup

1

Na oleji osmahneme šunku, přidáme hrášek a po pár minutách přidáme smetanu. Necháme na mírném ohni zhoustnout. Dochutíme solí a pepřem. Mezitím dáme vařit vodu na těstoviny, jakmile vře tak ji osolíme. Přidáme gnocchi a vaříme asi 1 minutu, dokud nevyplavou na hladinu.

2

Scedíme je a smícháme je s naší směsí, ještě trochu opepříme, přidáme nastrouhaný sýr a vše pořádně promícháme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Super pálivé kuře

Dýňové čtverečky s vanilkovým krémem a skořicí

Pečené maso s brambory na tymiánu

Bruschetta s pancettou

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru

Císařský trhanec – kaiserschmarrn

Žampiony portobello plněné nemasovou směsí

Jednoduché fitness palačinky jen ze 2 ingrediencí

Video: Zapečený Hasselback steak plněný houbovou směsí a parmezánem

Cheesecake s borůvkami

Zázvorový sirup

Pesto z mrkvové natě