Salát s řepou, jablkem a červeným zelím

Svěží, sladký salát si můžete dát jako předkrm nebo klidně i ke snídani. Je plný vitamínů.

Rohlik

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 menší hlávka červeného zelí
  • 2 střední řepy
  • 1 červené jablko
  • šťáva z 1/2 citronu

Postup

1

Všechnu zeleninu i jablko si nastrouhejte. Pro rychlejší přípravu použijte sekací nástavec u mixéru. Vymačkejte polovinu citronu a salát promíchejte. Podávejte ho ihned, nebo vychlazený.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravé ovocné nanuky z jahod a ananasu

Pikantní salsa z čerstvých rajčat

Míchaná vejce po francouzsku

Super snadný koláč v zavařovací sklenici

Dokonalý máslový krém na cupcaky i zdobení

Zeleninový fresh ala vyprošťovák

Osvěžující okurkový sorbet jen ze 3 surovin

Sladké hříbečky z bílkového sněhu

Video: Snadná veganská čokoládová pěna jen ze 3 ingrediencí

Chlebíčky s hummusem, avokádem a rajčaty

Jemný banánový chlebíček s vlašskými ořechy a zakysanou smetanou

Čerstvé banánky v čokoládě