Cantuccini

Italské mandlové sušenky!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 g loupaných mandlí
  • 440 g hladké mouky
  • 200 g cukru
  • špetka soli
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 4 vejce

Postup

1

Přibližně 100 g mandlí rozemeleme v mixéru. Smícháme mouku, cukr, sůl, prášek do pečiva a rozemleté mandle.

2

Uprostřed směsi vytvoříme důlek, do kterého rozklepneme vejce.

3

Vše prohněteme a nakonec přidáme pokrájené mandle.

4

Z těsta uděláme válečky o průměru asi 3 cm a pečeme přibližně 20 minut na 170 °C.

5

Poté válečky vytáhneme z trouby a nakrájíme je na 1 cm široké plátky, které dáme opět péct do trouby na 140 °C na dalších 20–25 minut.

6

Po vychladnutí se do nich můžeme pustit!

Poznámka

Je potřeba je nepřepéct, protože bychom si potom mohli vylámat všechny zuby. Chce to praxi. :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené vánoční kokosové kuličky téměř bez cukru

Opravdu šťavnatá kuřecí prsa plněná česnekovým máslem

Guláš z hovězího masa s knedlÍkem

Hruškový perník

Zapékaný lilek s rajčaty a sýrem

Ořechová hvězda

Ředkvičková pomazánka

Míša řezy

Avokádové smoothie

Kiwi-limetkový džem

Video: Obrácené karamelizované ananasové dortíčky s koktejlovou třešničkou

Brownies z černých fazolí, datlí a kávy + výživové hodnoty