Ovoce zapečené s vločkami a kokosem

Sezóna jahod a třešní je v plném proudu. Zapečte si je například s vločkami a pochutnejte si na lahodném dezertu s vůni léta a kokosu.

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 80 g ovesných vloček
  • 130 g kokosového mléka (v plechovce)
  • 60 g vypeckovaných třešní
  • 90 g jahod
  • 1 polévková lžíce strouhaného kokosu
  • agávový sirup na doslazení

Postup

1

Ovesné vločky nasypte do kastrůlku a zalijte kokosovým mlékem. Zahřejte, ale nepřivádějte k varu. Podle chuti můžete přidat sirup. Vločky nechte nasáknout alespoň půl hodiny.

2

Troubu předehřejte na 200 ˚C. Ovoce nakrájejte na menší kusy a promíchejte s vločkami. Vložte do zapékací mističky a posypte kokosem. Pečte 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Overnight oats – 6 variant ovesných kaších připravených přes noc

Brokolicovo špenátová polévka s česnekovými krutony

Mrkvové muffinky

Grilovaný losos s mořskými řasami salicorne.

Domácí jablečné čatní s rozinkami a zázvorem

Vláčný medový perník

Video: Třešňový mramorový raw cheesecake z krémového kešu mléka

Zeleninové sabdží

Bezlepkový tvarohový koláč

Zakroucené listové tyčinky se dvěma druhy sýru a tymiánem do 30 minut

Krémová mrkvová polévka s tvarohovým sýrem gervais déli

Domácí kávové marshmallows