Veganské fazolové brownies

Z mojí kuchyně... Papi K.

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

Potřebujete:

  • plechovku červených fazolí ve slaném nálevu
  • 2 banány
  • 70 g medu
  • 40 g kokosového oleje
  • 30 g mletých ovesných vloček
  • 65 g kakaa
  • 1 ČL skořice
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • špetka soli

Na ozdobu:

  • bílý jogurt
  • ovoce dle chuti

Postup

1

Fazole propláchněte vodou. S banánem je nejlépe vidličkou rozmačkejte na kaši.

2

Přisypte vločky, kakao, skořici, prášek do pečiva a špetku soli. Přelijte rozpuštěným kokosovým olejem a medem. Vše dobře promíchejte a vytvořte lepivé těsto.

3

Přelijte do formy s pečicím papírem a upečte v předehřáté troubě na 185 °C asi 35–45 minut (zkuste špejlí, záleží na výšce těsta).

4

Nechejte trochu vychladnout, rozkrájejte na pořadované kousky a servírujte např. s kopečkem bílého jogurtu a ovocem. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Restovaná kuřecí prsa s limetkou a česnekem

Lososové koláčky s citrónovou majonézou

Video: Raw rajčatová omáčka z řepy servírovaná s cuketovými špagetami

Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka – Pho Ga

Letní tvarohový koláč s angreštem, borůvkami a smetanou

Pečené kuře s mrkví a brambory

Čočka po indicku

Thajská pikantní polévka s krevetami – tom yum goong

Cuketové rolky

Video: Karamelizovaný losos s brokolicí a mrkví v sojovo-medové marinádě

Bramborovo-tvarohové placičky

Dušené vepřové plátky se šťávou