Grilované brambory

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velký brammbor, cca 200 g na porci
  • 1 cibule
  • sůl

Postup

1

Brambory důkladně umyjeme a uvaříme i se slupkou v osolené vodě do poloměkka

2

Do brambory opatrně uděláme zářezy tak, aby se plátky neoddělily (cca do poloviny)

3

Do každého zářezu vložíme kolečko cibule, osolíme

4

Grilujeme do měkka, až brambor a cibule zezlátne

Poznámka

Podáváme jako přílohu samostatně, nebo přelijeme jogurtovým dresinkem s bylinkami, koprem apod. Grilované brambory můžeme podávat i jako hlavní jídlo a v tom případě do zářezů k cibuli můžeme přidat ještě šunku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Luxusní čokoládový dort s vrstvou cheesecaku s příchutí arašídového másla

Dýňový pudink

Nepečený banánový dort se smetanou a piškoty za půl hodiny

Opečené tofu s ořechy a brusinkovou omáčkou

Zapečený skládaný chleba s máslem z medvědího česneku a mozzarelou

Rib eye steak s houbovým ragů

Lahodný čokoládový dort z jedné misky

Video: Veganské a zdravé mac’n’cheese z dýně s pečenými rajčátky

Pizza vegana

Tvarohová vánočka (bez kynutí) pletená z 8 pramen

Video: Pečené brambory nadívané rozteklým sýrem a ozdobené vajíčkem

Bezlepkové bochánky z dýně hokaido