fbpx

Ingredience na 1 porce

  • 1 velký brammbor, cca 200 g na porci
  • 1 cibule
  • sůl

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Brambory důkladně umyjeme a uvaříme i se slupkou v osolené vodě do poloměkka

2

Do brambory opatrně uděláme zářezy tak, aby se plátky neoddělily (cca do poloviny)

3

Do každého zářezu vložíme kolečko cibule, osolíme

4

Grilujeme do měkka, až brambor a cibule zezlátne

Poznámka

Podáváme jako přílohu samostatně, nebo přelijeme jogurtovým dresinkem s bylinkami, koprem apod. Grilované brambory můžeme podávat i jako hlavní jídlo a v tom případě do zářezů k cibuli můžeme přidat ještě šunku.

Mohlo by vás zajímat:
Brambory Přílohy

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře