Utopenci ke konzumaci do 4. hodin

Výhoda je, že nemusíte čekat týden až se chutě propojí.

Jiřina Škrancová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Kvalitní špekáčky podle požadavků
1 díl ocet
1 díl voda
čtvrt dílu ke špekáčkům cibule
divoké koření 1 bobkový list, 5 kuliček nové koření, 20 kuliček pepř
1 feferonka

Postup

1

Koření, vodu ocet svaříme.
Špekáčky oloupeme a rozpůlíme podél.
Cibuli nakrájíme na kolečka, feferonku na osminky.
Do sklenice skládáme vrstvu špekáčků, cibule s feferonkou do spotřebování.

2

Zalijeme horkým lákem a ještě necháme v mikrovlnné troubě zahřát, aby šly aspoň půl minuty bublinky.
Dáme vychladit a můžeme konzumovat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cibulová marmeláda

„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou

Video: Těstoviny penne na 4 originální způsoby

Vláčné kakaové řezy s čokoládovo-oříškovým krémem

Osvěžující citronový koláč se sněhovými pusinkami

Jednoduchý chalupářský hruškový koláč

Kakaové řezy s jablky a čokoládovou polevou

Vláčné banánové muffiny s ovesnými vločkami do 30 minut

Kokosová buchta s čokoládovou omáčkou

Video: Zdravé nepečené Brownies z datlí

Pečené krevety v medové marinádě

Zdravé restované těstoviny s protlakem ala Mac and cheese