
V mixéru nebo food procesoru smíchejte pomerančovou šťávu, korindr, mátu a rozmačkaný česnek. Mixujte dokud není vše jemně pokrájené. Nalijte směs do uzavíratelného sáčku společně s olejem, kůrou, limetkovou šťávou, oreganem a kmínem.
Umístěte zavřený sáček s kořením na noc do lednice.
Předehřejte troubu na 210 °C Umístěte pečící rošt na plech s vyšším okrajem.
Položte plecko na rošt a polijte marinádou. Opepřete a osolte dle chuti.
Pečte 30 minut, maso by mělo lehce zhnědnout.
Snižte teplotu na 180 °C a dopékejte další hodinu a 20 až 30 minut, nebo dokud maso nebude mít uvnitř teplotu 160 °C.
Přendejte na prkénko, přikryjte alobalem a nechte odpočívat aspoň 20 minut.
Krájejte proti vláknům a podávejte.