Tortellini in brodo

Tortellini in brodo

Ingredience na 2 porce

  • kvalitní domácí vývar: maso dle libosti i s kostí, zelenina (např. cibule, mrkev, celý pepř, celer i s listy aj.)
  • čerstvé tortellini cca 150 – 200 g (buď domácí nebo koupené chlazené)
  • parmezán
  • sůl
  • panenský olivový olej

Postup

Celkový čas přípravy: 180 min

1

Udělejte vývar (kápněte do něj trošku olivového oleje). Z hotového vývaru vyndejte všechnu zeleninu a maso. Vývar nechte vařit a dejte do něho těstoviny.

2

Tortellini jsou hotový rychle, cca 3min většinou ty čerstvé. Podávejte posypané parmazánem a s bílým italských chlebem.

Mohlo by vás zajímat: Polévky, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře