Tofu karbanátky

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na 14 ks budeme potřebovat:

Karbanátky

  • 200 g vařená quinoa (rýže, jáhly…)
  • 30 g špaldové mouky
  • 3 stroužky česneku
  • 1 balení tofu natural nebo bylinkové
  • 1 vejce
  • 1 mrkev
  • 1 lžíce majoránky
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • sůl
  • Hraška nebo trocha mouky na obalení
  • olej

Teplý salát

  • 12 cherry rajčat
  • 3 červené papriky
  • 3 stroužky česneku
  • kus brokolice
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • olivový olej

A navíc

  • petrželka
  • citrón
  • dip dle přání

Postup

1

Obilninu můžeme použít zbylou od předchozího dne. Nebo si ji připravíme čerstvě dle zvolené varianty.

2

Nakrájíme česnek a cibuli na malé kousíčky a orestujeme na troše oleje. Tofu nastrouháme spolu s mrkví na jemném struhadle a vše smícháme v misce. Přidáme mouku, majoránku, hořčici, vejce, sůl a promícháme. Rukama tvoříme pevné karbanátky, které obalíme v Hrašce a smažíme na oleji dozlatova.

3

Mezitím si omyjeme a nakrájíme zeleninu na menší kusy. Na jiné pánvi rozpálíme olej a rychle na něm orestujeme připravenou zeleninu s lisovaným česnekem, solí a pepřem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Černé rýžové nudle s cukrem a ořechy

Vláčné kakaové řezy s čokoládovo-oříškovým krémem

Nadýchané italské tiramisu

Citronový dort

Kakaový dort s bílkovým sněhem a čokoládovou polevou

Pečená dýně

Ananasová limonáda s malinami a mátou

Exotické smoothie z manga a karamboly

Nejrychlejší a nejlahodnější karamelový krém

Kiwi limonáda

Pudinková žemlovka

Vietnamský salát bún bò nam bộ