Korpus
Krém
Kandované květy
Na korpus oddělíme bílky a žloutky. Bílky vyšleháme s cukrem do velmi tuhé hmoty. Do bílků poté přidáme ostatní ingredience a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 40 min.
Na krém uvaříme puding a necháme ho vychladnout. Po vychladnutí pomalu přidáváme máslo s cukrem. Šleháme do velmi hladké a krémové hmoty.
Na kandované květy rozkvedláme v nádobce bílky spolu s krystalovým cukrem. Květy do cukru s bílkem namáčíme a sušíme na sluníčku nebo v sušičce po dobu 1 hodiny.
Dort nazdobíme tak, že ho natřeme ve uvnitř marmeládou a krémem. Obě půlky přiklopíme k sobě a celý dort potřeme krémem. Okolo ho ozdobíme trubičkami vaflového typu a sepneme stuhou. Dort zdobí živé a kandované květiny přímo ze zahrádky.