Postup
Krok 1
Ohřejte mléko do horka a nalijte jej na čokoládu nasekanou na malé kousky. Nechte chvíli stát a poté rozmíchejte dohladka. Jednou za čas promíchejte.

Krok 2
Vyšlehejte bílky se špetkou soli do sněhu a dejte prozatím stranou.

Krok 3
Žloutky rozšlehejte s cukrem, vanilkou a citrónovou kůrou, přimíchejte mouku a postupně přidávejte bílkový sníh.

Krok 4
Z těsta oddělte 2 lžíce a smíchejte je s kakaem. Vložte kakaové těsto du cukrářského sáčku a na plechu s pečícím papírem udělejte čárky. Předehřejte troubu na 200 °C. Nalijte na nebarvené těsto opatrně na čárky a pečte dozlatova.

Krok 5
Upečený korpus opatrně vyndejte i s papírem z plechu a zarolujte.

Krok 6
Nechte korpus vychladnout, poté opatrně rozviňte a natřete připraveným krémem. Zarolujte, zabalte do potravinové a do servírování nechte uležet v lednici.
